Lijst van 3 PV-installateurs in Piemonte, Italië

Lijst van 3 PV-installateurs in Piemonte, Italië

Met de consistente groei van zonne-energieoplossingen wordt de Italiaanse regio Piemonte ook een leider op het gebied van hernieuwbare energie. Van de wijngaarden van Langhe tot de stedelijke omgeving van Turijn, er is een groeiende trend onder huiseigenaren en bedrijven om zonne-energie te gebruiken als een manier om hun ecologische voetafdruk en energiekosten te verminderen. Het volgende artikel presenteert drie PV-installateurs in Piemonte. Je kunt meer bedrijven op het gebied van hernieuwbare energie vinden op Lijst van de grootste PV-installateurs Italië.

1. Albasolar Srl, Alba

Albasolar, gevestigd in Alba, vertegenwoordigt een van de historische fotovoltaïsche bedrijven in Italië. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerp en de bouw van kant-en-klare systemen voor residentiële, commerciële en industriële klanten, met de optie van installatie op het dak of op de grond. Sinds 2005 heeft Albasolar meer dan 300 MWp aan systemen gebouwd en houdt het toezicht op het beheer van meer dan 150 MWp met technische ondersteuning verspreid over heel Italië.

2. MGM Solar Srl, Mondovì

MGM werd 15 jaar geleden opgericht als onderdeel van de herstructurering van de energiesector en is nu een van de grote PV-installateurs in Piemonte. De kerncompetenties van het bedrijf liggen in de planning, installatie en samenwerking met grote fotovoltaïsche bedrijven. Bekende partners zijn Bosch, Longi, LG, Solaredge, Tesla, Sungrow en JASolar. Tot nu toe heeft MGM Solar installaties uitgevoerd van meer dan 1,5 KM.

3. Solarleaf Srl, Turijn

Solarleaf, met hoofdkantoor in Turijn, heeft zich ontpopt als een prominente entiteit binnen de PV-industrie, met een bijzondere focus op de ontwikkeling van energie-efficiënte systemen voor zowel residentiële als industriële toepassingen. Daarnaast is het bedrijf het eerste dat een “plug-and-play! PV-systeem voor balkons. Dit systeem is een innovatieve oplossing voor klanten die niet de mogelijkheid hebben om zonnepanelen op hun dak te installeren.

Bron: Renewables.Digital Afbeelding bron: Unsplash

Comments are closed.
The list of the 2,500 largest venture capital investors in the world.

Including contact details, investment focus and keyword analysis. Get 100€ off with the coupon code industryinsights2023.