Lijst van 3 PV-installateurs in Gelderland, Nederland

Lijst van 3 PV-installateurs in Gelderland, Nederland

De Nederlandse regio Gelderland biedt grote mogelijkheden voor het gebruik van zonne-energie. In het licht van de toewijding van de regio aan duurzaamheid en het verkleinen van de ecologische voetafdruk, is er een groeiende vraag naar efficiënte en betrouwbare oplossingen voor zonne-installaties. Het volgende artikel presenteert drie PV-installateurs in Gelderland. Je kunt meer bedrijven op het gebied van hernieuwbare energie vinden op Lijst van de grootste PV-installateurs in Nederland.

1. Atama Zonne-energie, Elst

Atama Solar is opgericht in 2009 en heeft zich sindsdien bewezen als een van de top vijf installateurs in Nederland. Het bedrijf richt zich op residentiële en commerciële zonne-installaties. Sinds november 2013 is Atama Solar houder van het onderscheidende keurmerk “Zonnekeur Installateur” voor zonne-installateurs. Tot op heden heeft het bedrijf ongeveer 21.156 projecten afgerond en 226.813 zonnepanelen geïnstalleerd. Dit maakt hen een belangrijke speler binnen de PV-installateurs in Gelderland. Een van hun grootste projecten is een dakinstallatie van 825 panelen in Wageningen.

2. Economy Solar, Wijchen

De in 2007 opgerichte PV-Installer Economy Solar uit Wijchen is in heel Nederland actief en gespecialiseerd in de ontwikkeling en implementatie van duurzame zonnepanelen. Het bedrijf werkt met verschillende hoogwaardige merken zoals Sunpower, REC, Tier1 en Hanwha QCells. Economy Solar biedt kant-en-klare oplossingen voor residentiële en commerciële klanten. De diensten omvatten advies, installatie en doorlopend onderhoud. Een voorbeeldproject is een residentiële installatie in Weurt, waar het bedrijf 48 zonnepanelen met een capaciteit van 3,3 kWP installeerde.

3. Tenten Solar Zonnepanelen, Lichtenvoorde

Tenten Solar, een bedrijf gespecialiseerd in het leveren en installeren van zonnetechniek, werd opgericht in 1999 en heeft zijn hoofdkantoor in Lichtenvoorde. Sinds 2009 richt het bedrijf zich uitsluitend op zonne-energie. Het bedrijf heeft ook dochterondernemingen in Bodegraven en Waalwijk, waardoor het in heel Nederland actief kan zijn. Tenten biedt haar diensten voor fotovoltaïsche panelen en opslagsystemen aan zowel residentiële als commerciële klanten. Tenten kreeg de opdracht van energiecoöperatie Lingewaard Energie om het grootste drijvende zonnepark van Europa te realiseren. Zij installeerden in totaal 6.150 drijvende zonnepanelen in het irrigatiewaterbekken van een glastuinbouwgebied met een totale energieopbrengst van 1.845.000 Wp. Tenten Solar is één van de grootste PV-installateurs in Gelderland.

Bron: Renewables.Digital Afbeelding bron: Unsplash

Comments are closed.
The list of the 2,500 largest venture capital investors in the world.

Including contact details, investment focus and keyword analysis. Get 100€ off with the coupon code industryinsights2023.